Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Πως περνάμε στο πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ' οίκον λέβητα αερίου με ηλιακό σύστημα για θέρμανση;

3

πόντοι

 Για διώροφη οικία που θα το τοποθετηθεί λέβητας φυσικού αερίου, σκεφτόμαστε και την λύση να προσθέσουμε για υποβοήθηση ηλιακό σύστημα με boiler για την θέρμανση. Σαν π.χ. την λύση που προτείνει η ariston :

 http://www.ariston.com/gr/Viewdoc.aspx?co_id=306.

 Αυτό πως θα περαστεί στο πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ΄ οίκον για να επιδοτηθεί και επίσης πως θα αντιμετωπιστεί στην ενεργειακή επιθεώρηση;

 

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...1

πόντος

Στο προγραμματάκι του ΤΕΕ περνάμε τον ηλιακό θερμοσίφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και ορίζουμε ότι χρησιμοποιείται και για θέρμανση, όπως και συμπληρώνουμε το συντελεστή β. Ανάλογα με την επιφάνεια του συλλέκτη, υπολογίζεται από το λογισμικό η συμμετοχή του στη θέρμανση. Αυτά όσον αφορά στην επιθεώρηση.

Στο εξ'οικονομώ - προσωπική άποψη - περνάει ως ηλιακός συλλέκτης με μέγιστο επιδοτούμενο ποσό τα 1300 ευρώ.

πριν από 7 χρόνια, 2 μήνες

gzaxos 187

Σχόλια απάντησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...


Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος