Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Διαχωριμος εξαδιαιρετου ιδιοκτησιας σε δυο αυτοτελείς ιδιοκτησιες

0

πόντοι

Καλησπερα κ καλη χρονια! Εχω εξ αδιαιρρετου κατα το ημιση, δυο υπόγειες (ημιυπογειες)αποθηκες 40τμ κ 60τμ (ξεχωριστες οριζόντιες ιδιοκτησιες με 15 κ 25χιλιοστα επι του οικοπεδου αντιστοιχα). Στην πραγματικοτητα ειναι χωρισμένες σε δυο αποθηκες απο 50τμ εκάστη κ με αποκλειστική χρηση, μια για τον καθε ιδιοκτητη. Ποια ειναι η διαδικασια ωστε να διορθωσω το ε9 κ να εμφανιζεται μια ιδιοκτησια 50τμ πληρης κυριοτητας μου? Χρειαζεται συναίνεση κ των υπολοιπων ιδιοκτητων της πολυκατοικίας περαν του συνιδιοκτητη των αποθηκων? (μιας κ τα χιλιοστα θα μοιραστουν εξισου απο 20 κ 20,στις νεες τακτοποιημενες ιδιοκτησιες κ δεν επηρεαζονται τα χιλιοστά των υπολοίπων)

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...Δεν υπάρχουν απαντήσεις...

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος