Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Εξαδυαιρετου οικόπεδο εκτός σχεδίου 2 κατοικιες

0

πόντοι

Καλησπέρα.Εδω και 60 χρόνια υπάρχουν 2 κατοικιες σε οικόπεδο εξαδυεραιτου εκτός σχεδίου.Αποφαδισαμε να τα χωρίσουμε.Η πρώτη κατοικία είναι στον δρόμο ενώ η δεύτερη από πισω,μόνη είσοδος για την 2 κατοικία είναι ένας διάδρομος που χρόνια χρησιμοποιήτε.ερωτηση η μια κατοικία μάλλον έχει μπει μέσα στα μέτρα του άλλου μισού και για να γίνει διαχωρισμός η δεύτερη κατοικία ζητάει σαν δικαίωμα να μπει στο συμβόλαιο ο διάδρομος και να μην είναι κοινόχρηστος η να γίνει χρήση δουλειάς μπορεί ο ιδιοκτήτης της δεύτερης κατοικίας να το ζητήσει αυτο?

πριν από 8 μήνες, 3 εβδομάδες

xenialagou 0

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...Δεν υπάρχουν απαντήσεις...

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος