Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Υπερβαση υψους σε παραδοσιακο οικισμο.

0

πόντοι

Με τον νεο νομο αυθαιρετων σε παραδοσιακο οικισμο για τον υπολογισμο του προστιμου σε ακινητο  με οικοδ.αδεια το προσθετο υψος που προκυπτει απο την εκχωματωση η την μη ολοκληρωση του περιβαλλοντα χωρου υπολογιζεται οπως και στον προηγουμενο νομο 4178/2013 η με αναλυτικο.

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...2 Απαντήσεις

1

πόντος

Αν οι στάθμες των δαπέδων έχουν υλοποιηθεί όπως περιγράφεται στην άδεια (σε σχέση με το 0.00 της τομής ή του δρόμου αν κρατάμε το 0.00 του τοπογραφικού), τοτε δεν υπάρχει υπέρβαση ύψους. Υπάρχει η παράβαση της μη ολοκλήρωσης της επίχωσης (με αναλυτικό) και ότι άλλο μπορεί να προκύψει εξ αυτού. Αν οι στάθμες δεν έχουν υλοποιηθεί σωστά τότε δεν είναι θέμα επιχωσης, οπότε το προστιμο υπολογίζεται ανάλογα και με το αν έχουμε υπέρβαση και του επιτρεπόμενου ύψους γενικά.

 

πριν από 3 χρόνια, 10 μήνες

Pvranas 1037

Σχόλια απάντησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...


0

πόντοι

Και παλι σας ευχαριστω για την βοηθεια σας γιατι εχω ξεκαθαρισει αρκετες αμφιβολιες που ειχα στα θεματα των αυθαιρετων εως τωρα.

πριν από 3 χρόνια, 10 μήνες

gsxoinas52 2

Σχόλια απάντησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...


Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος