Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Αμοιβές Άδειας Δόμησης (μέσω συστήματος του ΤΕΕ)

2

πόντοι

Θέλω να βγάλω τις αμοιβές για μια κατασκευή περίφραξης-περιτοίχισης μέσω του συστήματος του ΤΕΕ.

Νομίζω πάει με αναλυτικό.

Τι δηλώνω στο σύστημα αμοιβών του τεε ..γιατί δεν έχει την περίπτωση της περίφραξης; Ούτε αναφέρει κάτι για αναλυτικό και τιμές αυτού.

πριν από 4 χρόνια, 11 μήνες

gio 126

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...1

πόντος

Θα πρέπει να  κάνεις αναλυτικό και στη συνέχεια να δηλώσεις στο ΤΕΕ το σύνολο του προυπολογισμού στο αντίστοιχο πεδίο. Στη συνέχεια θα ''σπάσεις'' τον προυπολογισμό σε ποσοστά ανάλογα με αυτά που έχουν οι μελέτες στον συμβατικό προυπολογισμό. Δηλαδή εάν για παράδειγμα έχεις προυπολογισμό 1000 ευρώ θα τον δηλώσεις στο 100% για τη μελέτη αρχιτεκτονικών στην ανάλυση των αμοιβών και θα διαλέξεις κατηγορία αρχιτεκτονικών 3. Το ίδιο για στατικά για 30% κ.ο.κ. ανάλογα με τις μελέτες που θέλεις να δηλώσεις.

πριν από 4 χρόνια, 10 μήνες

dimnid 21

Σχόλια απάντησης

  • Ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη κανω αναλυτικο ξεχωριστα, μετα απο το συστημα του ΤΕΕ βαζω ως εργασια πχ Αρχιτεκτονικα και εκει βαζω το 100% του προυπολογισμου που βρηκα απο τον αναλυτικο. Αυτο ειναι; Δηλωνω και τοπογραφικο αν εχω κανει; - πριν από 4 χρόνια, 10 μήνες - από gio ( 126)

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος